Anasayfa > Cinsel SeX HikaYeLeri > BiZ İsTediq

BiZ İsTediq


Ben 15 yasında bir kızım.Birgün en iyi arkadasım Melisa ile dolasıyorduk.Annemden telefon geldi ve hadi gidiyoruz.Nereye?Bursa.Tamam dedi ve melisa da gelmek istedi gittik ve annesinden izin aldık.Annesi hayret ettim tamam dedi.Geldik bursa ya derken sokaga cıktık.PS2 cafe den cıkan 2 tane cocuk gorduk.Arkadasım Melisa ve ben yakıyorduk hani.O 45 kilolarında 1,65 boyunda kumral saclı gözleri yesil biriydi.Ben 43 kilo 1,65 boyunda siyah saclı mavi gözlü biriyim.Neyse cocuklara bakarken farkettimki onlarda caktırmadan bize bakıyor biri 15 biri 14 yasında yani nerdeyse bizle yasıtlarBunu sonradan ogrendık tabiki.14 yasında olan cocugun adı Ugurcan digeri ise Alpay dı.Ugurcan bize dogru geldi ve arkadasının benimle kendisinin ise Melisa ile cıkmak istedigini söledi.Bizde tabi kabul ettik.Muhabbet falan ıssız bi sokakta oturuyoruz.Sbah 16:00 civarı.Konus sex ten acıldı.Alpay a sordum sen şey yapmayı bilionmu die matrak olsun die sölemiştim.Fakat o gercek anladı galiba bos biryer bulda sna bile ogretırım dedi.Tabi bizde ergeniz,hormonlar işliyor.Biz ne bilelim biz istanbulluyuz sen buralısın sen söyle dedik.Oda beni takip edin dedi Ugurcanla birşey fısıldasıyorlardı.Alpay ın ona birşey verdigini gordum ama anlamadım.Neyse bizi goturdugu yer eskiden yangında yanmıs fakat cokmemiş bir ewdi.Arka bahcesinde bir yatak vardı.Onlar orda pazar geceleri alem yaparlarmıs.Ama hayret ettim cocuklar sigara içmior calıp oynuyorlarmıs.Neyse Alpay a hadi ogret bakalım dedim.Aldıgım cewap cok garipti 15 yasından daha olgun bir cewap gelemezdi beni azdırman lazım once striptiz beqlerim dedi.Ve bahcenin kuytu kosesıne ugurcanı cekerek oturdu.Ugurcan nihayet konusmustu.Melisa ya hadi sende dedi.Biz basladık Melisa ile ve baktık 10 dk sora Alpay ve Ugurcan cekmeye baslamıslar.Hemen yalamak için atıldım ama Melisa dewam ediyordu.Alpay once amımı yaladı sonra sokacaktıki olmaz dedim ben kızım.Ama birde baktım telefonla herseyi cekmisler.Mecburen.Sonra Alpay sokmaya basladı biz daha isimizi bitirdigimizde Ugurcan ve Melisa yeni bbaslıyordu.Artık iş bitmiş ve resmen içimden birsey dısarı cıkmıstı hafiflemistim we gozlerım kararıyordu.Kalktıgımda Alpay ve Ugurcan yok olmus,Melisa ile ben uyuyorduk.Bu bizim ilk anımızdı Melisa geldigine pisman olmamıstı ve bu zihnimizde hep bir yer edinecekti.

Ekleyen:  Özlem Yıldırım

Eklenme Tarihi:  2009-10-15 15:15:33

Bu Yazıya Puan Verin:   

Bölüm Başlık Kullanıcı Yorumları


ela ela

Tarih: 2009-10-16 13:29:28

sizi salaklar :D

ANGARALI ANGARALI

Tarih: 2009-10-16 20:25:28

YANİ BİR HİKAYE BU KADAR BASİT VE UCUZ YAZILIR KIZLAR ÜŞENMEDİNİZ Mİ YAHU PES O KADAR GERÇEK VARKEN BÖLE YAZILMAZ BÜYÜYÜN SİZ:

sexman sexman

Tarih: 2009-10-17 18:21:31

çok kötü

emre vara emre vara

Tarih: 2009-10-21 01:28:07

sze nasıl ulaşıcaz :P

ediz ediz

Tarih: 2009-12-18 13:02:58

mrb bayanlar hayatın en güzel ve doyumsuz anlarını yaşayıp zevkten bulutların üzerinde dolaşmak istiyorsanız ekleyin farkı benimle yasayın ediz23_fb@hotmail.com

AhMEt AhMEt

Tarih: 2010-08-22 10:47:57

WlLA YHA BZDe şans olsa bizeDe dENk gelse böyle

legend kıller legend kıller

Tarih: 2010-08-13 09:29:01

hiç gülesim yoktu :D

sexci sexci

Tarih: 2010-08-24 23:56:01

yalan amq

Bölüm Başlık Yorum Yaz

Nick:

Yorum:

 
Sohbet | Sohbet Odaları | chat |
 
Sohbet - sohbet - chat - sohbet

sohbet

online ziyaretçi var trackmyweb_v = 1; var trackmyweb_id = 792; var trackmyweb_hidebanner = 1;